يکي از پر طرفدارترين سبک هاي دکوراسيون داخلي، ديزاين خانه به سبک مينيمال است که در آن همه چيز کم، اما نقشي برجسته دارد.

ديزاين خانه

ديزاين خانه به سبک هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. يکي از جذاب ترين سبک هاي دکوراسيون داخلي، سبک مينيمال است. ساده بودن دليل بر سادگي انجام کار نيست. به حداقل رساندن وسايل، انتقال حس با کم ترين عناصر و حذف لوازم غير ضروري باعث مي‌شود کارِ زيباسازي محيط اندکي سخت شود. در اين بخش از مجله دلتا قصد داريم به بررسي ديزاين خانه به سبک مينيمال بپردازيم.


ديزاين خانه در سبک مينيمال؛ فرصتي براي تنفس


اگر قرار باشد تمام سبک ها را به دو دسته سنتي و مدرن تقسيم بندي کنيم، مينيمال در رديف اولِ دسته بندي مدرن قرار مي‌گيرد. طرفداران ديزاين خانه به سبک مينيمال رو به افزايش هستند. زندگي پر هرج و مرج امروزي و آلودگي هاي بصري که روزانه با آن ها رو به رو مي‌شويم، افراد را به سمت سادگي هل مي‌دهد تا بتوانند در خانه آرامش داشته باشند و نفس بکشند. مينيمال در شاخه هاي مختلف هنري با اين جمله از “فن دِر روهه”، معمار آلماني-آمريکاي مشهور، در ذهن تداعي مي‌شود:



«کم تر، غني تر است.»



مينيماليسم يا ساده گرايي، در واقع يک مکتب هنري است که از کم ترين ها، بيش ترين مفاهيم را بيرون مي‌کشد. طراحي داخلي نيز تلفيقي از هنر و علم است، بنابراين مينيماليسم در سبک هاي دکوراسيون داخلي نيز اثر گذاشته و سبک دکوراسيون مينيمال را پديد آورده است. نبايد دچار اين اشتباه شد که هر اتاقي با حداقل وسايل دکوراسيون مينيمال دارد. دکوراسيون مينيمال نيز داراي قوانين خاصي است. براي رسيدن به هدف مينيماليسم بايد چندين نکته را در نظر گرفت و آن را در طراحي داخلي اجرا کرد.


ديزاين خانه


ديزاين خانه مينيمال


به خانه اي که المان هاي غير ضروري در آن وجود ندارد و تمام چيزهايي که در فضا وجود دارند مورد استفاده قرار مي‌گيرند خانه مينيمال گفته مي‌شود. ممکن است يک يا دو چيز که در زندگي براي ما اهميت دارد نيز در دکور خانه قرار گيرد. به بياني ديگر دکوراسيون مينيمال مقابل تجمل گرايي قرار دارد.


مفهوم خانه در دکوراسيون مينيمال به خوبي نمود پيدا مي‌کند. چرا که بر راحتي، آرامش، نياز و بهينه سازي فضا تاکيد دارد، نه کلکسيوني از اشيا.


براي شروع، لوازم تزييني را از اطراف جمع کنيد. کاهش شلوغي حس آرامشي در شما پديد مي‌آورد که ممکن است بعد از خلوت شدن محيط بخواهيد همين جا متوقف شويد و از نشستن در اتاق لذت ببريد. اما چند مورد ديگر وجود دارد که در هويت دادن به فضا نقش دارد، بياييد به سراغ آن برويم.


ديزاين خانه


از سبک مونوکروم در ديزاين خانه الهام بگيريد


واژه “کم” را در کل فرآيند چينش دکوراسيون در ذهن داشته باشيد. کم ترين تعداد و ترکيب رنگ را انتخاب کنيد. پيشنهاد اول استفاده از يک رنگ، مانند سبک مونوکروم، است. اما شايد براي شروع نتوانيد با انتخاب يک رنگ کنار بياييد، پس، از ترکيب دو يا سه رنگ هم خانواده استفاده کنيد. کاهش تضاد و تمرکز حواس با انتخاب يک رنگ، مانند سفيد به مفهوم دکوراسيون مينيمال نزديک است. با توجه به ويژگي هاي رنگ سفيد، رنگِ خنثي، نماد صلح و بهترين گزينه براي دکوراسيون مينيمال محسوب مي‌شود.


ديزاين خانه


کم ترين مبل و صندلي


مبل و صندلي هاي راحت را نگه داريد و ساير لوازم را خارج و از مبل هاي راحتي و تک رنگ استفاده کنيد. اگر از ن ها براي راحتي استفاده نمي‌کنيد و فقط براي زيبايي آن را روي مبل قرار داده ايد، بايد با آن ها نيز خداحافظي کنيد. با حذف هر يک از اين المان هاي غير ضروري، فضا بزرگ تر و روشن تر مي‌شود، در نتيجه شما نيز حال بهتري پيدا مي‌کنيد.


ميز هاي کنسول، چهار پايه اضافي، بوفه و ويترين را حذف کنيد. با کاهش لوازم غيرضروري، اهميت لوازم کاربردي و قابل استفاده افزايش مي‌يابد.


هر چه اشيا و تزيينات کم تري در محيط به کار گرفته شود حواس شما کم تر پرت خواهد شد و بر نور و روشني متمرکز مي‌شويد. شايد باور نکنيد، اما در ارتباط با ساير افراد خانه و مهمانان نيز قوي تر عمل خواهيد کرد.


ديزاين خانه


کف پوش


بيش تر خانه هاي امروزي داراي کف پوش هاي سنگي، سراميک يا چوبي هستند. اين کف پوش ها بدون نياز به فرش و قاليچه سطح زمين را زيبا مي‌سازند. خالي بودن زمين علاوه بر درک مفهوم مينيمال، باعث بزرگ تر ديده شدن فضا مي‌شود. اما اگر اتاق کف پوش مناسبي ندارد از موکت هاي تک رنگ با طرح ساده انتخاب کنيد.


ديزاين خانه


اشکال هندسي


کم بودن به معناي عدم توجه به عناصر طراحي داخلي نيست. عنصري مانند فرم را نمي‌توان از دکوراسيون حذف کرد. در انتخاب مبلمان و لوازم از طرح هاي ساده و هندسي، مانند دايره يا مستطيل استفاده و از انتخاب طرح هاي در هم و شلوغ پرهيز کنيد. اشکال ساده و بدون پيچ و تاب، به سادگي فضا کمک مي‌کنند.


ديزاين خانه


نورپردازي در ديزاين خانه


اگر از نور طبيعي بهره گيريد ديگر نيازي به افزودن يک المان اضافه مثل لوستر و آباژور، براي نورپردازي نداريد. پنجره هاي بزرگ دريچه خوبي براي ورود نور خورشيد هستند. هر چه فضا نوراني و روشن تر باشد، خلوت بودن محيط جلوه بيش تري مي‌يابد و احساس سبکي را در شما القا مي‌کند.


نماي بيروني پنجره مانند يک تابلوي هنريِ پويا بر ديوار به نظر مي‌رسد. علاوه بر دريافت نور طبيعي، از طبيعت در قابي تزييني استفاده کرده ايد که جنبه تجملاتي نيز ندارد. در صورتي که ناچار هستيد نورپردازي مصنوعي را به کار ببريد از ترکيب نورهاي گرم و سرد در کنار هم بهره بگيريد تا تحرکات عصبي و حواس پرتي را کاهش دهد.


اين چند قانونِ ساده و مختصر، در داشتن دکوراسيون مينيمال به شما کمک مي‌کند. براي کاهش استرس و نگراني از چگونگي چيدمان و تجمل، دکوراسيون مينيمال را به شما پيشنهاد مي‌دهيم. در بخش هاي بعدي به چيدمان مبلمان در دکوراسيون مينيمال خواهيم پرداخت.


همچنين بخوانيد:


تزيين راهرو خانه با ايده هايي ساده


نورپردازي با لوستر ؛ کدام نور براي خانه مناسب تر است؟


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مينيمال ,خانه ,دکوراسيون ,ديزاين ,استفاده ,کنيد ,دکوراسيون مينيمال ,ديزاين خانه ,طراحي داخلي ,استفاده کنيد ,کنيد اشکال
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اطلس رایانه مهارت کودکانه آژانس مسافرتي کاروانيک Jennifer arash77.parsablog.com Amanda بسته بندی اثاثیه برای اسباب کشی نمونه سوالات icdl درجه 2 با پاسخ pdf اخبار ايران Brandon