اجاق گاز شيشهاي به دليل جنسي که دارد، بيشتر در برابر چرک شدن و خراش ديدن مستعد است به خصوص وقتي با انواع اسفنجها تميز شود؛ بسياري از افراد و خانم هاي خانه دار که گاز شيشه اي دارند، براي تميز کردن اجاق گاز شيشه اي صفحه اي از هر دو نوع شعله دار و بدون شعله دچار مشکل هستند. مجله دلتا به شما يک راه ساده و طبيعي براي برق انداختن و از بين بردن تمام چربيها و رسوبات اجاق گازهاي شيشه اي معرفي ميکند، تا بدون استفاده از مواد شيميايي که براي تنفس ضرر دارند، اجاق گاز را به راحتي پاک کنيد.
روش تميز کردن اجاق گاز شيشه اي ( صفحه اي )
قبل از شروع اطمينان پيدا کنيد که گاز را خاموش کرده باشيد و مواد و چربيهاي کثيف و گير کرده را پاک کرده باشيد. اگر گاز شيشه اي شما داري شعله است شعله هاي آن را جدا کنيد.
موادي که لازم داريد:
- مايع ظرفشويي
- آب داغ
- جوش شيرين
- دستمال ميکرو فايبر
- دستمال نخي تميز
- سرکه سفيد + کاردک پلاستيکي ( در صورت کثيفي زياد )
مراحل تميز کردن
1. ابتدا داخل يک سطل آب داغ، دو قاشق غذاخوري مايع ظرفشويي بريزيد و پارچه نخي را داخل آن ببريد تا کاملا خيس شود.
2. روي سطح اجاق گاز را جوش شيرين بريزيد
3. دستمال را خوب بفشاريد که خيس نباشد. توجه کنيد براي پاک کردن آب و لکه هاي باقي مانده روي گاز از يک پارچه نرم آغشته به 1 تا 2 قاشق سرکه، استفاده کنيد.
4. دستمال را روي گاز پهن کنيد و 15 تا 30 دقيقه آن را روي گاز پهن کنيد تا تمام چربيها و کثيفي روي شيشه ي گاز از آن جدا شوند.
5. سپس با همان دستمال به صورت چرخشي روي گاز را تميز کنيد. در صورتي که مواد سختتري روي گاز وجود دارد از کاردک پلاستيکي براي جدا کردن آن استفاده کنيد.
6. بعد از اين کار با يک دستمال مايکرو فايبر تميز و خشک، جوش شيرين و آبهاي باقي مانده روي گاز را تميز کنيد.
تجربيات خود را در اين باره با خوانندگان مجله دلتا در ميان بگذاريد.
منبع: wikihow.com
پيشنهاد مطالعه: براي اطلاعات بيشتر درباره تميز کردن آشپزخانه ” 7 نکته جادويي براي تميز کردن آشپزخانه ” را مطالعه کنيد.
درباره این سایت